I skolan

Är i skolan nu, börjar halv 9. Sitter med sara. Gå in och kolla på hennes blogg: saradancelife.blogg.se
Ska typ gå nu. Men skriver mer sen! Pussohej!


Godmorgon

Nu väntar jag på bussen! Den kommer 7.52 så snart! Skola idag, tänkte göra en My day idag, men jag försov mig så gör det imorgon! Hejdå!


Sjuk

Tja!
Idag var jag hemma från skolan, sjukt ont i magen, tjejgrejer säkert.. Men det gick över typ vid 4 tiden. Jag sov en stund och åt, och då var den borta. Nu sitter jag påväg till tapetaffären och media Markt, vi ska kolla på några saker. Skriver mer sen! Pussohej!


Tjejkväll

Tja! Idag har jag och Laura Tjejkväll utan Danni! :( buhu!
Vi har köpt godis, och hon har choklad och pringles, hyrt filmer och så. Pussohej


Dagensmink

Så här ser sminkningen ut idag ;) färger av eleven paletten, kanske göra en tutorial på denna sminkning!


Måndag

Måndag idag! Segaste dagen ever! Hatar denna dag!! Sitter på bussen nu till skolan. Det är iskallt idag, har på min sköna dunjacka! Så varm, älskar den. Idag slutar jag halv 4 -.- seeegt! Men ska snart av så pussohej! ❤❤


Tävlingen

Söndag.. Träningsvärk? Jaa!!
Kan knappt gå! Känns som mina axlar,nacke och knän ska ramla av :( men resultaten blev:
Singel : 15/56
Grupp : 6:a
Par : 19/23
Nöjdast med singeln! Vi fick en ny pardans i torsdags så vi hade 2 dagar att träna in en helt ny dans! Men i Sundsvall så tar vi det! Vi ska ta guld! Gruppen vet jag inte vad som hände.
Men nu sitter jag på dans skolan och kollar på sara när hon kör street.... Ska sitta här i en och en halvtimma till sen ska jag dansa. Pusshej!


Tävling idag!

Ja, tävling idag igen :) sara och jag har en ny pardans och vi fick den i förrigår. Den är ganska svår, men vi ska träna lite på tävlingen oxå! Det är street först sen disco. Ska upp nu för mamma ska börja fixa mitt hår, och sen äta frukost <3 men jag kanske upptaderar från tävlingen, det är bra att tävlingen är här i v-ås! Pussohej! <3


Mat

Har mat nu. Ris, pannbiff och sås!


Slöjd

Ska på slöjd typ nu! Bilder kommer senare på min nya rosa jacka!


RSS 2.0