Sick

Sjuk, feber och slemmig i halsen- näsan.
Ligger i sängen och pluggar till islam provet som jag har om typ 2 veckor. Min data får komma snart! För jag vill redigera videos! Ska nog ringa pappa idag! Har varit super trött idag, och typ inte orkat göra nått. Mamma kommer hem om typ en timma, så jag får väll bara plugga.
I helgen ska jag åka till syster i hallsta <3 spendera en underbar och längtad helg. Vi ska försöka ta många bilder ;)
Ska plugga klart nu.
xoxo R
( kanske lägger ut en liten vlogg på youtube nu )


Film

Kollar på film nu, typ om islam, har prov typ 2 februari. Filmen är skit tråkig och 50 min lång!!
I onsdags filmade jag 2 videos som jag ska redigera idag! Kommer upp idag eller imorgon! En sminkvideo och en visning av mitt sminkbord. Jag har också filmat min kvällsrutin. Imorgon ska jag göra en Roosas myday video, tänkte göra det idag men orkade inte filma i skolan.
Efter skolan ska jag sara och Ebba gå på stan, äta på jensen och sen kanske kolla på kläder :) ska bli najs! Ebba tog min mobil så hon bombade med bilder så jag ska ta några så får ni se vilken fin bästis jag har!
xoxo R


Torsdag

Sitter i skolan nu, Alva sa att jag borde blogga mer, så jag ska nog börja göra det! Hade spanska nyss, nu studietid. Jobbar med en bokrecension, tror att jag ska redovisa det idag. Ska åka skridskor på idrotten :) hahah
Xoxo R


2013

Happy 2013
Jag har tänkt att börja om på nytt på bloggen, mera videos och bloggande, men jag måste verkligen lägga mycket tid på skolan!
Hur var erat nyår?
Mitt var nästan det sämsta nyåret i hela mitt liv.
Det var planerat att jag skulle fira nyår med pappa, har inte gjort det sen jag var 4-5 typ. Jag var as taggad, åkt till Finland och va med syskonen och pappa och x-tra mamma! Hade jätte roligt, men den 30 dec så åker jag hem till farmor och farfar, har det mysigt. Trodde jag skulle vara där en natt eftersom nyår var nästa dag, men nej!
X-tra mamma ringer och säger att dom har åkt iväg och ska fira nyår!! Gissa om mitt hjärta krossades? Blev så besviken så jag började gråta. Farmor sa att vi ska ha det jätte kul och så. Men kvällen kom, vi åt mat och bastade. Farfar började dricka.. Och han var inte sig själv! Min älskade farfar var en helt annan person, jag vill inte berätta så mycket om det för jag tycker det är ganska personligt.
Har fortfarande inte förstår varför pappa gjorde så mot mig, först lova sen ba skita i det!
Fick skriva av mig nu oxå!
xoxo R


RSS 2.0