Jensen

Sitter på jensen med tjejerna! <3 slutade elva idag, för vi fick kompledigt för en sak.


Christmas soooon

Tja!
Har inte bloggat idag, eftersom jag har städat hemma, och varit med sara och tränat på dans saker, vi ska nämligen ha dans i skolan imorgon :) ska bli skit kul. Sa att det skulle bli några bilder på sminket idag, men glömde helt bort det.. Haha, men imorgon efter skolan kan jag nog lägga upp nåt.
Beställde från elf idag :) tänker inte säga vad jag köpte förnst allt kommer, hahah så jag får göra en elf haul video sen när det kommer. Är fruktansvärd spänd för att få paketet, det ska komma inom 7-14 dagar, så det är bara att vänta. Aja, är skit trött, ska sova så man kommer upp imorgon,
PUSS


Söndag

Vaknade up hos Julia, vi pratade lite. Gick och åt frukost och sen började vi fixa oss, och städa undan allt. Sminket idag är väldigt enkel, allt är typ borta nu, om jag skulle ha ork så skulle jag kunna ta kort på produkterna jag andvände. Men det är bara typ fondation,concealer,puder,bronzer,rouge,ögonskugga,mascara och läppbalsam :) Imorgon ska jag ta kort på dagens smink. 
aja, kollade lite på elf smink, skrev ner lite, ska nämligen beställa lite smink där imorgon tror jag. Skriver imorgon vad jag nu kommer köpa. 
Förresten har ni sett min ur snygga header, älskade Ebba har gjort den, TACK BABE! <3 kolla hennes blogg: http://ebbagraversen.blogg.se/
Min fina Ebba! <3 Älskar dig! PUSS
 

BIlder från igår :D


tjejkväll

Tjabba! Är hos Julia nu, jag, Olivia, Sara, Alva, Julia och Ebba. Vi har ätit tacos/tacopankakor, pratat, vet inte vad. Asså vi har gjort massor av skoj. Vi var ute nyss, och nu sitter vi uppe på Julias rum, det är ett loft :) skit naisigt! Köpte Ben&Jerry till mig, men alla åt av min :( hahah <3 Imorgon har jag ingen dans, känns soft, men det kommer vara så konstigt att inte dansa på mina dansdagar. Måndag är studiedag, ska vara med Sara, vi ska kanske lägga upp en cover på youtube :) Vi ska träna på våran dans, Sara och jag ska vara läraren till båda 7:orna och 6:an, så vi ska träna på den dansen. Sen ska vi väll bara vara. Men nu ska jag försöka vara lite social. Vi ska dygna, vet inte om det kommer att gå, har nämligen skit ont i huvudet. Puss! <3

My universe would never be the same

Tjabba!
Håller på att städa, och packa inför tjejkvällen. Ska bli skit kul att ha Tjejkväll igen :) lyssnar på musik, mamma sa för ca 2-3 månader sen att jag inte fick färga håret förnst nästa år :) och snart är det ju 2013, vill ha mitt blonda hår, med mitt löshår, att det passar perfekt! Men vill ju också ha illrött! Svårt att bestämma! :( kommentera vilken jag ska ha? ;)
Aja ska städa mer nu!
PUSS


sorry

Tja! Har inte uppdaterat på skit länge nu! Men jag har jätte mycket i skolan och med dansen, det är dansföreställning nästa helg och jag är tvungen att träna till det. Men jag vill verkligen börja blogga mera. Aja, men idag var jag i skolan, hade matte prov. Gick väll sådär, vi får se vad jag får för betyg på det... Efter skolan så gick jag och tjejerna och fikade på espresso house, tog en vanilj latte, och mudkake :) shit var gott asså! Sen kom mamsen till stan, och jag, mamma och Sara gick till Vivaldi och åt mat. Tog självklart en sallad! Gick in på harmoniq och köpte en ny fondation, min fit me har nämligen tagit slut, köpte maxfactors nya. 3 in 1 fondation, det är primer,concealer och fondation i det. Taggad att börja använda den. Den kostade 165 kr. Köpte även en skugga från MIYO nr 39. en lila skugga som Linda Hallberg hade köpt, den är väldigt pigmenterad! SKuggan kostade 39kr Både Sara och jag köpte likadana skor från skopunkten. Ett par svarta klackar, med trä klack och silvriga nitar på ena sidan! damn vad snygga! Dom kostade 499kr Imorgon är det tjej kväll hon Julia <3 ska bli skit kul!