KLOCKOR

Är sjuk så tänkte att jag skulle kunna göra ett inlägg :) Vi va inne på klockmaster med tjejerna igår och kollade på klockor, hittade en as fin från Guess. Jag fastade direkt för den, dock kostar den lite mycket..
Jag gick in på klockmasters sidor och kollade efter klockor, Michael Kors har några snygga klockor, men jag tycker Guess har dom finaste, jag hittade 4 klockor som jag älskar! 
 
Här är dom klockorna som jag verkligen älskar, dock lite småbilder med man ser dom ju :)
Leopard klockorna är samma modell men bara en i guld och en i silver. 
Little party girl är så himla söt, tjejig liksom. Men det som jag tycker är ett minus är att det finns inga klockslag eller vad man ska säga. Asså inga nummer i klockan, så jag kommer säkert inte äns kunna kolla hur mycket klockan är med den! Det var den guldiga leoparden som jag såg igår och den är mycket finare i verkligheten. Men jag vet inte om den kommer va lite svår att matcha med, 
den första klockan är Rose Guld oh den är verkligen hur snygg som helst!
 Kommer nog önska mig nån av klockorna i julklapp, men jag vet att jag inte kommer få en, så jag kan spara till en :) 
 
-Roosa 

Paus

Känner att jag måste ta en blogg paus i några dagar eller ca 2 veckor, har prov/inlämmningar nästan varje dag under 2 veckor! Vill få bra resultat så jag tänker inte blogga för det tar för myket tid. Hoppas ni förstå!
 
-R

Liten haul


Sjuk

Är hemma från skolan idag, jag fick en allergisk reaktion igår mot ägg. Får hur ont som helst i magen och kan inte sträcka på mig. Det är lite bättre efter jag har fått sovit ett tag. 
Har kollat några avsnitt greys idag. Håller nu på att kolla efter konifrmations klänning. Jag håller på att konfimerar mig nu, jag har konfirmations gudtjänsten i april. Jag har redan mina klackar, ska ha samma vita skor som jag hade på skolavslutningen och på mammas vigning.
Dom vita skorna som jag har på mig på bilden är dom jag kommer att ha.
Men har ingen ide vilken klänning jag vill ha! jag älskar peplum klännignar. 
Här är tre av mina favoriter just nu! Har lite ångest vilken jag ska välja, alla 3 är från Nelly.
 
-R
 
 
 

-2013-11-19-

Hola amigos! Tisdar är nog den mest chilligaste dagen! Bästa dagen i skolan! Har pluggat lite eftersom jag har prov imorgon i biologi. Tänkte börja med typ ''dagens smink'' igen här på bloggen. Lägger ut bilder på mitt smink som jag har haft den dagen! Vad tycker ni?
 
gammal bild från förra julafton! 
 
-R
 
 

E.L.F

Fick hem mitt e.l.f packet igår! Har gjort en video! Laddar upp den imorgon! Här får ni en liten sneak-peak: 
 
-R

Julaftons outfit

Jag va och provade lite kläder idag. Jag har lite beslutsångest! Den röda klänningen är så himla fin! Den sitter perfekt och mysig tycker jag, den kostar 199:- från H&M, med klänningen ska jag ha ett par vita eller svarta strumbyxor. 
Andra outfiten med en röd skjorta och en svart kjol, dom är också från H&M, Skjortan kostar 149:- och kjolen kostar också 149:- Den är verkligen en mys outfit, det är så mjukt!
Tredje bilden är en glittrig kjol från Ginatricot som kostar mellan 150-250 kommer inte riktigt ihåg. Den är super fin! Lite obekväm på julafton kanske. Jag tänkte mer den på nyår. Vi får se hur det blir. Men vad tycker ni? 
 
-R
 

Packar


JUL

Jag älskar jul! Snön, julgardiner,juldekorationer,julmusik,julmaten,umågås med familjen,julkläderna, varma kläder, julgodiset,presenterna, varma drycker! ALLT
Jul är min favorit högtid! Det är 49 dagar kvar till julafton, och jag håller på att längta ihjäl mig! Vill att snön kommer fort! Vill att själva december kommer! 
Jag håller på att beställer julgardiner och juldekorationer och det med mamma under veckan! Vill ha så mycket. Lyssnar på julmusik och tänder massor av mysiga ljus! Jag har också hittat min julaftons-outfit! Jag tänkte berätta hur min julafton brukar vara, eftersom jag är finsk så har vi lite finska traditioner!
 
Vaknar ca. 08.00, då mamma redan suttit på bastun! Jag och mamma bastar tillsammans och dricker julmust! Efter oss så går min bror in och bastar och efter det min låtsaspappa! Mamma och jag går och smörjer in oss med body butter. Vi äter frukosten tilsammans med ljus och mycket god frukost! Sedan sätter på oss våra fin kläder! Vi fixar oss, sminket och håret! efter det brukar vi ringa våran släkt i Finland och prata med dom lite grann. Sen börjar vi fixa julmaten, eftersom vi är finska gör vi morotslåda, kål låda och alla andra finska rätter. Julskinkan har man ju alltid! Eftersom min mamma jobbar i kyrkan, så läser vi alltid en liten bit från biblen! Eftersom julen egentligen handlar om jesus! Vi äter maten i lung och ro, sedan städar vi undan. Sen brukar vi göra vad man vill, jag brukar äta julgodiset och gossa med våra kaniner, sitta vid julgranen och mysa. Sen är klockan snart så mycket så att Kalle Anka kommer på tv:n. Fast jag har sätt det i 14 år varje tid, så skrattar jag lika mycket varje gång. När det är slut så brukar vi dricka kaffe/te. Sen börjar vi öppna klapparna! Vi tar mycket kort och skrattar! Efter klapparna öppnats brukar vi prata och så. Sen brukar vi inte göra så mycket på kvällen, vi brukar släppa ut våra underbara kaniner så dom får skutta runt under julgranen! Så roligt! 
 
Sen lägger vi oss! Älskar alltså julen!!
 
Detta är nog min julaftons-outfit! allt från H&M
 
Memory book för julafton! lägger in bilder och skriver saker! Från Panduro
Vi ska göra en egen dörrsdekortation, också från panduro
Så kommer den nog se ut!
Detta är en av H&M:s jul-kollektioner som är helt underbara! Lakansättet är så himla gulligt! Det SKA jag ha! 
 
Hoppas ni tyckte om det här inlägget som inte va så relaterat tills skönhet eller det jag brukar skriva om!
 
Puss -r
 
 
 
 

RSS 2.0