Nytt

 
 
 
 
 
 
 
Va en snabbis till Ica med bästvän, hon ska stanna tills fredag. Vi ska kolla på nya säsongen av Greys snart.
 

Morgonen

Sitter i bilen nu, har musik första timmen. Åt frukost imorse, jag brukar inte göra det, eftersom jag mår illa på morgonen och inte har lust att äta nått. Men mamma gjorde havregrynsgröt med hallon i, det var super gott. Hoppas att jag inte blir hungrig innan lunchen. 
Vet inte riktigt vad jag ska göra efter skolan, saga och jag ska iallafall till taco var och prata med chefen. 




Konfirmations klänning beställd.

Mamma och jag beställde klänning och skor till min kofirmation i april. Blev sjukt nöjd, hoppas att dom passar!
Från Nelly

Prao fixat

Kom hem från tandläkaren ett tag sen, va hon tandläkaren så gick 1 timma innan vi slutade. Sara ska komma över, hon skulle köpa med subway hit. Jag är så hungrig så jag dör. Åt inget i skolan idag, det såg verkligen inte gott ut.
Saga och jag va på Taco bar och frågade om prao plats, och de lät bra. Vi ska dra dit imorgon och prata med returangchefen. Känns bra att man fick en prao plats, har ju varit på många ställen och frågar som tex. 
 
Kicks- Man måste vara 18 för att få praoa där.
The body shop- Skulle varit där igentligen men dom hade visst en som praoade den veckan fast dom hade skrivit upp mig.
Make up store- Fullt
H&M- 18 års gräns att praoa
Harmoniq- Bara gymnasie elever bara.
 
 
 

Godnatt





9 Februari

Hemma efter en helg hos bästavän. Va en runda till Saga också, hjälpte till och fixa hennes nya rum. Hon bytte tapeter och rum. Vi fixade iordning nästan allting, rummet kommer bli såå fint! Äntligen hemma efter en lång dag, ont i ryggen efter allt bärande. Ska hoppa in i bastun och så med mamma, sen ska jag ba ta de lungt. Kanske äta lite kvällsmat och så. Lånade en as snygg Abercrombie&Fitch tröja av Saga, så himla snygg, vit t-shirt och så står de Abercrombie&Fitch med marinblå och lite paljetter. Ska ha den med svarta jeans imorgon, få se om jag lägger ut en outfit bild imorgon. 
Ha en bra kväll!
Finaste syskonen, saknar dom enormt mycket. Mina busfrön ♡

 

 

Tiden som gått

Har varit väldig frånvarande från bloggen ett bra tag nu. Känner att jag inte har någon blogginspo alls, jag vill blogga men ändå inte.
Tänkte att jag skulle lägga ut några bilder från den tiden som jag varit borta. 
Jag har pratat mycket med bästavän på face-time, screenshotar varje gång nånting kul händer. Känns som vi ses på riktigt eftersom vi pratar hela tiden, och det kan vara mellan 15min-2h, helt sjukt kul.
 

Har möblerat om i min garderob. Nu är det ännu lättare att hitta en outfit för dagen.
 
 
 
Ätit/fikat för mycket ute på stan.. Hälften av mina pengar går till espresso och för många matresturanger, det som är dåligt att ha en skola för nära stan är detta med fika/mat.
 
Beställt nya jackan, jeans och några tröjot, riktig nöjd.
 
Umgåtts med mina tjejor.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0